Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014


Αναμονή!
Η αναμονή είναι μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μας.
Στην ουσία περιμένουμε πάντα κάτι…
Από τη γέννηση ενός παιδιού μέχρι ένα τηλεφώνημα η αίσθηση είναι σχεδόν η ίδια.
Ο χρόνος κυλά βασανιστικά αργά, το μυαλό σου δεν φεύγει δευτερόλεπτο από τη σκέψη αυτού που περιμένεις, κοιτάς μια πόρτα ή ένα τηλέφωνο και ελπίζεις να τελειώσει γρήγορα.
Αν αργήσει πολύ να συμβεί αυτό που περιμένεις,  πιάνεις τον εαυτό σου να εύχεται το τερματισμό αυτής της κατάστασης έστω και με αρνητική έκβαση, γιατί απλά δεν αντέχεις άλλο…

3 σχόλια:

 1. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μέσο του διαδικτύου το παρακάτω κείμενο-προειδοποίηση… και το δημοσιεύουμε αυτούσιο όπως το λάβαμε.

  Ελπίζουμε να μην είναι αλήθεια, διότι πλέον όπως η αστυνομία εκμεταλλεύεται την τεχνολογία στο έπακρο για την καταπολέμηση του εγκλήματος, το ίδιο κάνει πλέον και το έγκλημα.

  ΕΠΕΙΓΟΝ – ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

  “Σε διάφορα μέρη σε πολυσύχναστα: πρατήρια βενζίνης, παρκινγκ, σούπερ μάρκετ κ.λ.π, δίδονται μικρά δώρα – δωρεάν διανομή,

  φαινομενικά για προώθηση πωλήσεων όπως: Μπρελόκ, μασκώτ για αυτοκινήτα, κ.λπ!

  ΜΗΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ! Περιέχουν ένα ΤΣΙΠ για ανίχνευση θέσης προσώπου (κάποτε μόνο στις ταινίες τα βλέπαμε)….Με αυτό οι «επαγγελματίες κλέφτες» γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τα πάντα για εσάς: πού βρίσκεστε, πού κινείστε, πότε είστε στο σπίτι, πού είναι το δικό σας αυτοκίνητό σταθμευμένο, κλπ…..

  Χωρίς εσάς …..μπορούν να κάνουν τα πάντα – να πάνε στο σπίτι σας όταν

  λείπετε, καθώς επίσης να σας επιτεθούν έξω από την Τράπεζα, να κλέψουν το αυτοκίνητό σας, κ.λ.π.Είναι ένα ευρωπαϊκό δίκτυο εγκληματιών, που προέρχονται από τη Ρουμανία (και έχουν εμπειρία στην σχεδίαση ηλεκτρονικών κυκλωμάτων), εφαρμόζοντας νέες εγκληματικές πρακτικές!

  Αξιωματούχοι στην Ολλανδία και σε άλλα Κράτη ήδη έχουν ενημερώσει όλο τον πληθυσμό για το φαινόμενο αυτό, μέσω ΜΜΕ και εντύπων.

  Προσέχετε λοιπόν και ενημερώστε και τους φίλους σας.

  PhD Αχιλλέας Σουγκάκης

  Προϊστάμενος Δ/νσης Πληροφορικής

  Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας

  Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας,Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ομολογώ ότι με εκπλήσσει το σχόλιο...
  Μετά από μια ολόκληρη μέρα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν πρόκειται για σχόλιο, καλή μου! Αλλά για "κοινωνική" παροχή! Είμαστε και λιγάκι επιρρεπείς εμείς...

  ΑπάντησηΔιαγραφή