Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015


14 Φεβρουαρίου
Η μέρα των ερωτευμένων…
Μια ακόμα ημέρα για γιορτή και ευκαιρία για μια παραπάνω αγκαλιά, για ένα ρομαντικό γεύμα, για ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, για μια ωραία έκπληξη στον αγαπημένο μας…
Δεν ήταν τυχαίο το αρσενικό γένος, γιατί όλα τα παραπάνω ισχύουν για τις γυναίκες…
Μια ακόμα ημέρα για εκμετάλλευση των χαζών, μια ημέρα για να ξεπουλήσουν οι ανθοπώλες , μια ημέρα γεμάτη ηλίθιες καρδούλες και κόκκινα περιτυλίγματα…
Όλα τα παραπάνω για τους άνδρες…
Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει ακούσει, ότι δεν γιορτάζουμε αυτή τη μέρα, εμείς γιορτάζουμε όλες τις υπόλοιπες, δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθούμε που θα έχει πολύ κόσμο.
Μπορεί να είναι όντως αλήθεια όλα αυτά, βλέποντας τα με την ψυχρή λογική.
Όμως ο έρωτας δεν είναι λογική και δεν θα πάθουν τίποτα να εκτεθούν λίγο συναισθηματικά, να κάνουν το χατίρι της κοπέλας που αγαπούν ακόμα και αν γι’ αυτούς είναι ένα τίποτα.
Και θα ήταν ακόμα πιο όμορφο αν το έκαναν ενώ έχουν δηλώσει ότι δεν τους εκφράζει.
Είναι απλά μια εκδήλωση αγάπης, που δεν στοιχίζει τίποτα ιδιαίτερο και έχει όμορφα και γλυκά αποτελέσματα…
Αλλά ο φόβος μήπως θεωρηθούν μαλακοί και όχι «άντρες», δεν τους το επιτρέπει.
Τι κρίμα!
Τελικά εκείνοι χάνουν, μια όμορφη στιγμή... και ίσως περισσότερα μακροχρόνια…



1 σχόλιο:

  1. Μη με μαλώσετε, μια γνώμη ταπεινή θα πω: ;όποιος μπορεί κάθε λεπτό της ώρας, κάθε ώρα της μέρας, κάθε μέρα της βδομάδας κάθε βδομάδα του μήνα να λέει τι νοιώθει για κάποιον άλλον, δε νομίζω πως θα πρέπει να περιμένει την "εμπορική", (όπως είπες) ξενόφερτη χαζογιορτή για να πεί το "σ΄αγαπώ" του! Όταν θυμάσαι κάθε λεπτομέρεια του προσώπου αυτού που ...ότι θέλει ο καθένας, τέλος πάντων, θεωρώ πως είναι ο απόλυτος ύμνος γι΄αυτόν!
    Ας μη επεκταθώ περαιτέρω. Καλή βδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή