Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016


Υπάρχουν στιγμές που βαριέσαι να βγεις από το σπίτι.
Που ακριβώς για αυτό το λόγο φροντίζεις να έχεις από πριν κάποιο λόγο για αυτό.
Αλλά και πάλι το σκέφτεσαι πολύ.
Αργά ντύνεσαι και με μισή καρδιά βγαίνεις.
Εγκαταλείπεις τον καναπέ, την τηλεόραση που βλέπεις αλλά τελικά δεν παρακολουθείς και το άδειο και χαζό βλέμμα του κουρασμένου ανθρώπου από τη ζωή.
Και κάθε φορά η έξοδος σου δίνει κάτι σημαντικό, κάτι όμορφο, κάτι ενδιαφέρον…
Και σκέφτεσαι πόσο άτοπο θα ήταν να μην το είχες κάνει.
Η κάθε επαφή , η κάθε γνώση, η κάθε βόλτα προσθέτει στη ζωή μας κάτι  που αξίζει, μην αφήνεις λοιπόν τη βαρεμάρα να νικάει.
Κάνε κάτι, ότι σου αρέσει και ότι νοιώθεις ότι μπορείς, αλλά κάντο.



2 σχόλια:

  1. Γιαυτο σου λεω:ελα απο δω! Και επαφη θαχεις και γνωση και η βαριεστημαρα εξαφανιζεται ως δια μαγειας! Και μη φανταστεις πως θα σε δυσκολεψω! Απλα, ομορφα, υπεροχα πλασματα, γλυκυτατες εικονες, αριστοτεχνικοι φυσικοι καμβαδες, στην πολυχρωμια του ουρανιου τοξου! Και σιγουρα, ολο και καποιο συμπληρωμα ολων αυτων θα εχεις για παρεα! Αν νοιωθεις πως μπορεις,καντο! Ετσι δε λες; Τα λεμε συντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καποιες φορες η συντομη αποδραση μας, ακουσια η εκουσια, επιβαλλεται.Για διαφορους, καθε φορα λογους. Και μαλιστα οταν ξερεις πως στην αλλη ακρη της διαδρομης σε περιμενει αυτο που συμπληρωνει την περηφανεια και τη δικαιωση σου για οτι δημιουργησες! Παρ'ολα αυτα, ομως, ποιος θα μου πει γιατι ξυπνανε και ανασταινονται συναισθηματα που, σιγουρα, ειναι χωρις βαση και αιτια; Οχι ανησυχια. Απλα δημιουργια ενος αβυσσαλεου κενου!Λες και ξεμενεις μοναχος σ'αγνωστη φυση! Θα καταλαβουν καποιοι τι θελω να πω. Ελπιζω, παντα, πως θα ξεφυγω απο τετοιες πιεσεις! Μεχρι τωρα δεν τοχω καταφερει! Ισως δεν τα καταφερω ποτε! Θα δουμε. Ολα θα ειναι καλα για ολους. Χαιρετισματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή