Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015


Καλό μήνα!
Πολύ τρομοκρατία και πολύ τρομολαγνεία!
Όμως ποιος αλήθεια μπορεί να ξέρει ποιο είναι το καλύτερο για αυτή τη χώρα μακροπρόθεσμα?
Η ιστορία μας δεν έχει να επιδείξει σύνεση και λογική, ομοψυχία και πατριωτισμό, εκτός από μερικές φωτεινές στιγμές της.
Και έρχεται η ώρα να αναρωτηθείς, αν αυτή η στιγμή είναι μια φωτεινή ή μια καταστροφική στιγμή.
Ο εχθρός είναι πολύ δυνατός και μείς δεν είμαστε μια γροθιά ακόμα.
Ελπίζω η Κυριακή να είναι καταλυτική!


2 σχόλια:

  1. Τι να πω! Δύσκολες καταστάσεις! Συμφωνώ απόλυτα με σένα και πολλούς άλλους! Απ΄την 'αλλη, υιοθετώντας και μερικές σκέψεις άλλων, σκέφτομαι με το φτωχό νιονιό μου:
    Καλούν την Ελλάδα να ψηφίσει ναι! Και να πάει μετά στις όποιες διαπραγματεύσεις με τα χέρια ψηλά. Και κατεβασμένα τα βρακιά.
    Και να κάνουν την Ελλάδα οι Δυνατοί και οι Δυνάστες Δανειστές από Ειδική Οικονομική Ζώνη που την έχουν ήδη κάμει, σe Στρατόπεδο Συγκέντρωσης.
    Θεωρώ πως το ναι επικροτεί, επιβεβαιώνει και επιβραβεύει όσα έγιναν την πενταετία των μνημονίων και πριν απ’ αυτή. Επιβεβαιώνει τον τρόπο μιας πτωχοπροδρομικής τάχα ευρωπαϊκής Ελλάδας, τον τρόπο του Χατζατζάρη. Που το στόμα του στάζει πάντα μέλι για το χέρι που τον ταΐζει ψίχουλα.
    Οχι ρε! Δεν γίνομαι ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ραγιάς. Κι αν το ’φερε η μοίρα (αυτό δηλαδή το γ...ο σκυλολόι που όλοι ξέρουμε) να δυσπραγώ, θα αντέξω, κι αν είμαι άμαθος, σαν άνθρωπος,σε κάτι τέτοια, θα μάθω.
    Αλλά αν το όχι νικήσει, αν ξαναγίνει η Ελλάδα σεβαστή, όλος ο κόσμος θα έχει ακούσει τη φωνή του να μιλάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαι μη λησμονησεις να αγκαλιασεις σφιγκτα και ζεστα την ξενιτεμενη σου ομορφια. Ναχεις καλο ταξειδι, οχι ιδιαιτερη κουραση και να γυρισεις με το καλο. Που ξερεις. Ισως αντικρυσεις μια αλλη Ελλαδα! Εμεις (..) απλα θα περιμενουμε νεα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή