Πέμπτη 21 Μαΐου 2015


Ενδιαφέροντες άνθρωποι!
Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω, που αξίζει πραγματικά να τους γνωρίσεις, να συζητήσεις μαζί τους και πάρεις λίγο από την εμπειρία ή τις γνώσεις τους.
Άνθρωποι που είναι άξιοι της αποδοχής, της εκτίμησης ακόμα και του θαυμασμού.
Άνθρωποι ευχάριστοι, ανοικτόμυαλοι, και ικανοί για δημιουργικό διάλογο και συζήτηση, χωρίς το στόμφο και τη βαρύγδουπη συμπεριφορά αυτών που θεωρούν τους εαυτούς τους ιδιαίτερα μορφωμένους. Όπως θα λέγαμε και στην νεοελληνική, που δεν έχουν attitude.
Είναι πολύ ευχάριστο λοιπόν να συναντάμε και να βάζουμε στη ζωή μας τέτοιους ανθρώπους, όσο μας το επιτρέπουν βέβαια. Αλλά και η απλή διασταύρωση των δρόμων μας, μας προσφέρει και συμβάλλει στην κοσμοθεωρία μας.
Ας φροντίζουμε λοιπόν να δώσουμε στους εαυτούς μας ευκαιρίες και ας επιδιώξουμε να συναντήσουμε όσο πιο πολλούς αξιόλογους ανθρώπους.
Δεν θα χάσουμε…

Υ.Γ.  Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι μια εξαιρετική "δασκάλα" η κ. Δήμητρα Τζανάκη.
         Ψάξτε τη...



1 σχόλιο:

  1. Προσωπικά δε διαβάζω, δεν παρακολουθώ διαλέξεις και, γενικά, δεν υπάρχει διάθεση, επί του παρόντος τουλάχιστον. Για να το λες, πάντως, εσύ, σίγουρα έχεις προσωπική άποψη. Όμως να ξέρεις πως, συνεχίζοντας να γράφεις, εξελισσόμενη μέρα με τη μέρα και "ακουμπώντας" ποικίλα θέματα, κάποιοι άνθρωποι, διαβάζοντας το παραπάνω κείμενό σου, μοιραία ενδέχεται να συσχετίζουν αυτό που περιγράφεις με τον ιδιοκτήτη του συμπαθέστατου μπλόγκ, που μας "τρώει" , βέβαια, κάποιες στιγμές αλλά και μας ελευθερώνει τη γλώσσα και τροχίζει τη σκέψη, που , δυστυχώς, "βουλιάζει" στην ζοφερή μας πραγματικότητα! Θα ψάξω την προτεινόμενή σου (αν και υποψιάζομαι ποια τύπισσα εννοείς.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή