Πέμπτη 30 Απριλίου 2015


Ένας ακόμα μήνας της άνοιξης τέλειωσε…
Και η φύση οργιάζει στην κυριολεξία!
Και τα πάντα είναι όμορφα.
Και έρχεται η Πρωτομαγιά να κηρύξει καλοκαίρι!
Αλλά όλα παίρνουν μια φανταστική διάσταση και γεμίζουν χρώματα, συναισθήματα, επιθυμίες και πάθη, όταν χώνεσαι σε μια ζεστή αγκαλιά και νοιώθεις την τρυφερότητα και την βαθιά αγάπη να σε περιβάλουν!
Όλα γίνονται εξωπραγματικά και απλά τέλεια!


2 σχόλια:

  1. Τι να πούμε τώρα εμείς οι κοινοί θνητοί! Οτι έχεις άδικο? Θα είμαστε εμείς άδικοι! Ζήσε τα εσύ, ας τα φανταζομαστε εμείς και ας περιμένουμε! Πάντα ξημερώνει και έρχεται μια νέα, απρόσμενη εκδοχή της πραγματικότητας στη ζωή μας! Και πιστεύω πως τότε θάμαστε και μεις εκεί! Και θα σου το πούμε! Όπως όλα άλλωστε! Καλό μήνα και πανέμορφο καλοκαίρι σε όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν πολλά δύσκολα πράγματα και καταστάσεις που βιώνουμε ή πρέπει να "βιώνουμε" καθημερινά. Για μένα, τελευταίας...20ετίας δημιούργημα, είναι οι στιγμές που αποφασίζω να αφήσω πίσω μου το κλεινόν άστυ. Και να πρέπει να έχεις παρέα που δεν είναι και ότι το καλύτερο! Και ν΄αφήνεις πίσω σου όντα και συναισθήματα που θάθελες νάναι κολλημένα πάνω σου! Και να πρέπει να είσαι και "άνετη", δήθεν! Πότε θα πειστεί ο εαυτός μου πως δε θάπρεπε να ...υποχρεούται να γράφει τα παραπάνω άραγε?
    "Αν η μισή μου καρδιά βρίσκεται........, η άλλη μισή........." ! Φοβερό άσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή