Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015


«Ο ύπνος θρέφει τα μωρά και ο ήλιος τα μοσχάρια»
Ελληνική παροιμία

Δεν ξέρω σε ποια κατηγορία θα με εντάξετε, αλλά είμαι επιρρεπής και στα δύο.
Και ο ήλιος σε συνδυασμό με το γαλανό της θάλασσας, είναι το πιο αναζωογονητικό πράγμα σε αυτή τη ζωή.
Μετά από τη συννεφιά και το μουντό ουρανό του χειμώνα, τη βροχή και την υγρασία να εισχωρεί παντού, ο ήλιος βγαίνει από τον ορίζοντα και μας θυμίζει την ομορφιά της ζωής.
Μια απλή βόλτα στην παραλία με τη θάλασσα να λαμπυρίζει από τις ακτίνες του είναι η μαγεία της ζωής.
Και αν είσαι από τους τυχερούς και κρατάς το χέρι του ανθρώπου που αγαπάς είσαι απλά απολύτως ευτυχισμένος.
Αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό, μια καλή παρέα φίλων αναπληρώνει με όσο το δυνατόν ποιο ικανοποιητικό τρόπο και συμπληρώνει με πολύ γέλιο την εικόνα.
Μικρές ευτυχισμένες καθημερινές στιγμές.
Πόσο πολύτιμες!!!!!!!!!!!



2 σχόλια:

  1. Ο ύπνος ξεκουράζει! Ο ήλιος αναζοωγονεί! Τα ...τσιμπολογήματα (που δεν αναφέρεις!) "διατηρούν" ! Με λίγα λόγια είσαι απ΄τους τυχερούς ανθρώπους που μπορούν και απολαμβάνουν τα παραπάνω. Επειδή γνωρίζω δηλαδή. Όλα τα αναφερόμενα, πάντως, υπερκαλύπτει το γεγονός πως υπάρχουν φίλες που ακολουθούν και είναι πάντα δίπλα σου! Κράτησέ τες όσο είναι εφικτό! Τα .. καθημερινά, λίγο πολύ βρίσκονται. Η παρέα με ανθρώπους που ..πας και σε...πάνε, δυσεύρετη!! Και σε άλλα με...πολλή υγεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέχασα κάτι πολύ βασικό: Όλα τα παραπάνω, σε συνάρτηση με τις καθημερινές, καλωπιστικές υποχρεώσεις, βέβαια, Δ Ε Ν απαιτείται να συνοδεύονται πάντα με ..μικρά ή..μεγάλα βήματα...αγοραστικής φύσεως!!!! Καταλαβαινόμαστε εμείς!! Εξάλλου, θυμίσου τι εξήγγειλε ο Υπ. Οικ/κών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή